De Taalsector: de eerste jaarhelft in cijfers

Wat hebben wij het voorbije halfjaar met jullie steun kunnen doen? Een overzichtje in cijfers. Bedankt dat je meedoet, samen maken we de taalsector sterker.

Overzicht van de eerste jaarhelft 2021 in cijfers 

Bekijk hier ons interactieve overzicht van de eerste jaarhelft 2021.

 

30 leeractiviteiten waarvan 20 gratis voor leden

De Taalsector verbindt taalprofessionals en taalondernemingen uit alle hoeken van de sector, onderwijsmensen, inkopers van taaldiensten en iedereen met een sterke interesse voor de waarde en impact van taal. We inspireren elkaar met nieuwe diensten en goede taalpraktijken uit de volle breedte van de taalsector. Vandaar ons divers aanbod aan leeractiviteiten: zowel workshops voor de individuele professional als informatieve onlinesessie voor een breder publiek.

We blijven groeien en ons aanbod breidt mee uit. Op het programma voor het najaar onder meer deze twee opleidingen:  Risico's in de taalsector - verzekeringspolissen voor taalondernemers en Time- & taskmanagement voor taalprofessionals.

Ontdek het volledige aanbod voor het najaar op onze website: De Taalsector Academy agenda.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg onze nieuwsbrief.


36 sprekers en 336 deelnemers

We nodigen sprekers en deelnemers uit met heel diverse taalexpertises en interesses. Tijdens onze leeractiviteiten voorzien we altijd een netwerkmoment. Zo inspireren we elkaar en worden we slimmer en sterker.


3 grote projecten

De Taalsector voert regelmatig onderzoek uit om verschillende aspecten van de sector te meten en te versterken. Het voorbije halfjaar hebben we veel spannend materiaal verzameld dat we in het najaar gaandeweg gaan delen.


60 artikelen

We publiceren regelmatig over de  actualiteit, nieuwe trends, evenementen in de verschillende segmenten van de taalsector.

 

Aanvullende gegevens