Prijsberekening en verkooptechniek voor taalondernemers: online terugkomdag - 8 februari 2022

Prijscalculatie workshop

Denk je dat je prijzen en je verkoop nog beter kunnen? Natuurlijk!

Kom naar de terugkomdag "Prijsberekening en verkooptechniek voor taalondernemers" bij De Taalsector. Voor iedereen die eerder een opleiding, workshop of coaching rond prijzen en verkopen volgde bij De Taalsector.

Kom voor de tips van je collega-taalprofessionals, voor de interessante contacten en voor het goede gevoel dat je bij het verkopen altijd wel kunt gebruiken, toch?

Dinsdag 8 februari 2022 van 16.00 tot 18.00 uur, online.

 

Inhoud en doelstelling

Voor deze Terugkomdag gaan we ervan uit dat je je prijs al op een betrouwbare manier kunt berekenen. De terugkomdag is geen herhalingsles of samenvatting van het eerder geleerde, maar een uitwisseling van goede praktijken onder professionals. We doorspekken de sessie met levendig oefenen (in je eigen rol) en zoals je dat bij De Taalsector gewend bent, altijd vertrekkend vanuit je eigen praktijk.

Verwacht uitwisseling en oefeningen rond deze vragen:

Hoe evolueert je prijsberekening? Is ze stabiel? Wat moet je zeker blijven monitoren?

Welk prijsniveau heb je gekozen? Wat zijn daarvan de implicaties geweest op het vlak van klanten, winstmarge, imago enz.?

Is je prijs nog altijd dezelfde? Zit je in een race naar de bodem? Of heb je juist prijsverhogingen kunnen doorvoeren zonder klantenverlies?

Hoe vang je (prijs)weerstand op?

Wat werkt er goed voor jouw verkoop? Waar heb je meer omzet / meer winstmarge van?

En wat kunnen we nog meer van elkaar leren?

 

Voor wie?

De terugkomdag is bedoeld voor taalondernemers in alle segmenten van de taalsector die eerder al een workshop rond prijsberekening en/of verkooptechniek volgden bij De Taalsector in een nabij of verder verleden.

In ieder geval is deze terugkomdag specifiek op de taalsector toegespitst, met vele voorbeelden, simulaties en oefeningen uit de concrete praktijk van collega-taalondernemers. Een unieke kans die er niet elke dag is.

En dan nog dit: bijeenkomsten bij De Taalsector zijn geen gelegenheden om te zeuren, klagen of zuchten (bv. over prijsdruk), maar leer- of netwerkactiviteiten met een positieve vibe die goesting geeft om zaken echt aan te pakken.

 

Wat brengt de facilitator mee?

Facilitator Dries Debackere heeft een ruime ervaring met startende en doorgroeiende taalondernemingen. Hij staat met beide voeten in de realiteit van de taalsector en brengt voorts ruim 25 jaar ervaring mee als coach en consultant.

 

Waarmee ga je naar huis?

De terugkomdag vertrekt vanuit de concrete realiteit bij een mix van jonge en ervaren taalondernemers die zich in het verleden hebben bijgeschoold over prijscalculatie en verkooptechniek. Daar komen gegarandeerd veel direct bruikbare technieken en tips van, ongetwijfeld een paar interessante contacten ook, en een goed gevoel.

 

Praktische info

Inhoudelijke vragen?

Spreek rechtstreeks met facilitator Dries Debackere. Tel. +32 9 269 04 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs en voorwaarden

Deze terugkomdag is gratis.

Datum en plaats

Dinsdag 8 februari 2022, van 16.00 tot 18.00 uur


16.00 - 17.00 u. deel 1

Pauze

17.15 - 18.00 u. deel 2

Plaats: online (via Microsoft Teams)

Taal

Nederlands

Kwaliteit en interactiviteit

Netwerken en over het muurtje kijken staan bij De Taalsector altijd centraal. Kom gerust te vroeg online en blijf na de workshop gerust virtueel hangen. De Taalsector brengt taalprofessionals uit alle segmenten van de sector bij elkaar. We weten uit ervaring dat daar heel vaak interessante contacten van komen. Ook deze online terugkomdag zien we als een gelegenheid voor de deelnemers om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier (Microsoft Forms).

Een eenvoudig mailtje met je gegevens volstaat overigens ook. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Of bel +32 9 269 04 66.

 

Aanvullende gegevens