Taal inkopen: driedelige workshop voor inkopers van taaldiensten (startsessie 14 januari 2021)

Taaloplossingen inkopenHoe koop je de juiste taaldiensten tegen de juiste prijs? Taaldiensten, taalproducten, taalexpertise: hoe koop je waar voor je geld?

Schrijf je in voor de online workshop 'Taal inkopen': 3 middagsessies van 75 minuten, gespreid over 3 weken, vanaf 14 januari 2021.

Of het nu gaat om taalopleidingen, copywriting, vertalingen, tolkdiensten, taal- en spraaktechnologie, elearning, apps, technische documentatie, taaloplossingen voor toegankelijkheid, geletterdheidsadvies... met taal is het vaak zoals met de aankoop van een tweedehandsauto: het is als leek moeilijk inschatten of je wel waar voor je geld gaat krijgen.

En dus is de vraag: “Wat moet ik weten om met een gerust gemoed de juiste taaldiensten te kunnen inkopen tegen de juiste prijs?"

Prijscalculatie voor taalondernemers: online workshop - 26 januari 2021

Prijscalculatie workshop

Niet 100% zeker dat je de beste prijs krijgt voor je taaldiensten?

Neem voor het antwoord op al je prijsvragen deel aan de workshop Prijscalculatie voor taalondernemers.

Dinsdag 26 januari 2021, online.

De Taalsector Challenge #3 met CrossLang op 18 februari 2021: de vertaalmachine op maat van uw business

De Taalsector ChallengeOp 18 februari 2021 gaat CrossLang (Gent) De Taalsector Challenge aan, met de vertaalmachine op maat van úw business, nu binnen bereik.

De Leuvense start-up lilo beet in november de spits af, met een artificieel intelligent platform dat u en uw vertaling volautomatisch matcht met de meest geschikte vertaler. In december hadden we Linguineo te gast, met een 3D game waarin je talen leert door te praten met voicebots.

De Taalsector Challenge is een reeks online lunchtalks met telkens een innovatieve taalonderneming.

 

In elke editie van De Taalsector Challenge zit een drievoudige challenge:

  1. de challenge die de taalonderneming is aangegaan

  2. de taalonderneming als challenger op de markt

  3. de Q&A-sessie met uitdagende publieksvragen aan de taalonderneming

De Taalsector Challenge #4 met Textgain op 18 maart 2021: hatespeech detecteren op social media

De Taalsector ChallengeOp 18 maart 2021 is het Antwerpse taaltechbedrijf Textgain de centrale gast op De Taalsector Challenge. De uitdaging: hatespeech detecteren op social media met behulp van realtime tekstanalyse.

De Taalsector Challenge is een reeks online lunchtalks met telkens een innovatieve taalonderneming. In elke editie van De Taalsector Challenge zit een drievoudige challenge:

  1. de challenge die de taalonderneming is aangegaan

  2. de taalonderneming als challenger op de markt

  3. de Q&A-sessie met uitdagende publieksvragen aan de taalonderneming

De Taalsector Challenge #5 met de NT2-Schrijfassistent van het ILT (KU Leuven) op 20 mei 2021

De Taalsector ChallengeOp donderdag 20 mei komt directeur Serge Verlinde van het Leuvense Instituut voor Levende Talen (ILT) in de ring met de NT2 Schrijfassistent, een online schrijfhulp voor anderstaligen.

Vanuit welke challenge is de NT2 Schrijfassistent ontwikkeld? Hoe ziet de innovatie onder de motorkap eruit? En wat doet de NT2 Schrijfassistent op de markt?

De Taalsector Challenge is een reeks online lunchtalks met telkens een innovatieve taalonderneming. In elke editie van De Taalsector Challenge zit een drievoudige challenge:

  1. de challenge die de taalonderneming is aangegaan

  2. de taalonderneming als challenger op de markt

  3. de Q&A-sessie met uitdagende publieksvragen aan de taalonderneming

De Taalsector Online Meetups "Kansen voor taalprofessionals in 2021" (22 jan & 26 feb 2021)

De Taalsector Online MeetupsDe Taalsector Online Meetup is een korte sparring sessie met max. 7 collega-taalprofessionals. Er staan momenteel meetups gepland voor 22 januari en 26 februari 2021.

Tijdens de meetup bieden we elkaar een klankbord en delen we inzichten rond de actuele situatie: waar loop jij tegenaan? Wat werkt er en wat niet? Welke kansen zie jij intussen op korte en wat langere termijn? Wat hoor jij bij jouw klanten? Hoe verhoog jij je zakelijke weerbaarheid en veerkracht?

Online terugkomdag Prijscalculatie voor taalondernemers - 24 februari 2021

Prijscalculatie workshop

Heb je in een nabij of ver verleden een workshop prijscalculatie gevolgd bij De Taalsector / Dries Debackere en denk je dat je een nog betere prijs kunt krijgen voor je taaldiensten?

Kom dan naar de online Terugkomdag Prijscalculatie voor taalondernemers.

Woensdag 24 februari 2021, online.

De Taalsector Open Adviesmiddag online: 4 februari 2021

De Taalsector Open AdviesmiddagElke eerste donderdag van de maand kunt u 's middags van 12 tot 14 uur gewoon binnenlopen bij De Taalsector in Gent ... tegenwoordig natuurlijk online via de video meeting app van uw keuze.

U bent van harte welkom voor een koffie, voor een kennismaking met De Taalsector - de mensen en de werkplaats - én vooral ook voor kosteloos eerstelijnsadvies. Dat kan gaan over alles wat van dicht of van ver te maken heeft met de zakelijke kant van uw taalonderneming of project.
 

The Language Garage (27 januari 2021, online)

The Language Garage

The Language Garage #8 was op donderdag 3 september 2020. De volgende Garage is op woensdag 27 januari 2021. En voor het eerst online. Spannend!


The Language Garage is een informeel avondje creatief denken, maken, delen, bouwen, knutselen, experimenteren, hacken en doe-het-zelven met taal in de breedste zin van het woord.

Je hebt een groot of klein idee? Kom naar The Language Garage.

Zit er een vertaler in jou? Of is het een auteur of een copywriter? Online workshop - 29 april 2021

Zit er nu een vertaler of een auteur in jou?

Hoeveel vertaler zit er in jou?

Hoeveel auteur?

En hoeveel copywriter?

De Taalsector nodigt je uit voor een spannende online workshop waarin je voor jezelf het antwoord op deze vragen kunt achterhalen.

Aanvullende gegevens