Waarom lid worden?

Als lid krijgt u tal van voordelen. Een overzicht.

 

1) Advies en begeleiding op maat

Krijg toegang tot zakelijk advies op maat.

Natuurlijk kunt u overal zakelijk advies kopen. De Taalsector biedt u echter zakelijk advies verrijkt met kennis van taalzaken en op maat van uw taalonderneming of taalproject. In De Taalsector komen 25 jaar praktische ervaring in de bedrijfswereld, strategische expertise en kennis van taalzaken samen. Als lid hebt u toegang op afspraak. Discretie altijd verzekerd uiteraard. Wij denken en werken met u mee.

 

2) Leerkansen

Krijg toegang tot alle leeractiviteiten van De Taalsector.

Blijf bij en breid tegelijk uw netwerk uit. Workshops en andere leeractiviteiten van De Taalsector zijn complementair aan het bestaande aanbod in de verschillende segmenten van de taalsector. Ze zijn kansen om te leren van bewezen experts én van collega-taalprofessionals in andere segmenten van de taalsector. Alleen actuele, kwaliteitsvolle, praktisch bruikbare inhoud. Ontdek hier de activiteitenkalender.

 

3) Netwerk De Taalsector

Krijg toegang tot het netwerk van De Taalsector: wie is wie in de sector, persoonlijke introducties, achtergrondinformatie, enz.

Soms zit de echt waardevolle informatie die voor u het verschil maakt tussen slagen en falen in een klein hoekje. De Taalsector heeft een goed geheugen en een discreet maar uitgebreid persoonlijk netwerk van kennissen die er in de taalsector toe doen. Als lid hebt u niet alleen toegang tot de kennis maar ook tot de kennissen van De Taalsector.

 

4) Kennis

Krijg onbeperkt toegang tot de volledige kennisbank op De Taalsector Online: ruim 4000 documenten over bijna alles en iedereen in alle segmenten van de taalsector.

Stop met googelen; de echt waardevolle informatie over de taalsector is afgeschermd voor Google, maar op ieder moment toegankelijk voor u. U krijgt toegang tot het archief ("het geheugen") van de taalsector, u kunt in heel de taalsector of in specifieke segmenten zoeken.

En, taalprofessionals met kennis van zaken maken de taalsector sterker.

 

5) Nieuws

Krijg onbeperkt toegang tot alle nieuwsberichten op De Taalsector Online.

Blijf op de hoogte, zodat u als eerste kunt reageren en inspelen op het nieuws. Met De Taalsector Online bent u gegarandeerd mee. Bovendien blijft alle nieuws beschikbaar in de kennisbank, zodat u het later steeds opnieuw kunt raadplegen. U krijgt ook regelmatig De Taalsector Nieuwsbrief met een kort en duidelijk overzicht van de nieuwste berichten.

 

6) PR- en netwerkevenementen

Krijg toegang tot de evenementen van De Taalsector (Language Industry Awards, The Value of Language).

Deze evenementen zijn unieke kansen om u beter te profileren bij de vraagzijde van de markt (The Value of Language) en bij het brede publiek (Language Industry Awards). Onze evenementen brengen de sector positief in beeld. Als lid krijgt u de beste kansen om dat positieve beeld ook op u te laten afstralen. Deze events zijn uiteraard ook unieke gelegenheden om uw netwerk uit te breiden en uw kennisveld te verbreden.

 

7) Kennis delen

Krijg toegang tot een afgeschermd elektronisch forum voor het delen van kennis over taalwerk, taalberoepen en de taalsector.

In verschillende segmenten van de taalsector hebben professionals een lange traditie in het delen van kennis en informatie: Facebookgroepen voor verschillende profielen van vertalers, LinkedIn-groepen voor technisch communicatoren, Yahoo- en Google-groepen voor taalopleiders, enz.
Als lid hebt u toegang tot het gesloten platform van De Taalsector waar kennis, informatie en gedachten gedeeld worden over de muurtjes van de verschillende taalberoepen heen. Vorm mee de 'community of interest' van taalprofessionals en versterk de taalsector.

 

8) Zichtbaarheid

Waar mogelijk (online en offline) kunt u mee in beeld komen tegen de scherpste tarieven: steeds 50% korting op visibiliteit (advertenties, banners, videoschermen, logo- en naamsvermeldingen, enz.) bij alle evenementen en acties van De Taalsector (Language Industry Awards, The Value of Language, enz.).

Als lid hebt u toegang tot alle kanalen van De Taalsector. Bepaal zelf waar en hoe u mee in beeld wilt komen en krijg vervolgens de beste tarieven.

 

9) Rekrutering

Naargelang van uw selectie- en rekruteringsstrategie kunt u uw jobadvertenties via de diverse kanalen van De Taalsector bij verschillende categorieën van stakeholders van de taalsector onder de aandacht brengen.

De Taalsector biedt ideale kanalen en goed afgebakende doelgroepen voor wie graag gericht en zonder veel ruis adverteert. Als lid geniet u steeds een korting van 50% op de catalogusprijs.

 

10) Gebruik ruimte van De Taalsector

Als lid hebt u toegang tot de ruimte van De Taalsector (in het centrum van Gent).

De Taalsector beschikt over een karaktervolle, grote open ruimte die u kunt reserveren voor een workshop of presentatie. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en soepel wat de catering betreft.

Als lid geniet u het voorkeurstarief (50% korting op de normale prijs). Overigens drukken wij waarde niet alleen in euro's uit. In juni 2016 waren er 30 VOV-leden bij ons te gast voor een workshop. In mei 2017 mochten we 45 taaltechnologen verwelkomen voor de derde Belgium NLP Meetup.

 

11) The Language Sector

Als lid krijgt u ook onbeperkt toegang tot The Language Sector (www.languagesector.eu). The Language Sector is een prototype van een meertalige nieuwswebsite voor de Europese taalsector: nieuws uit de Europese taalsector én vertaaltechnologie in actie. Met als doel: zo veel mogelijk taalsectorgerelateerde informatie zo toegankelijk mogelijk maken voor zo veel mogelijk taalprofessionals in zo veel mogelijk Europese talen. De Taalsector is verantwoordelijk voor de inhoud, CrossLang (Gent) voorziet de vertaaltechnologie. Deze website is een proeftuin. Geïnspireerd? Wij werken graag samen, ook aan een Europese taalsector.

 

12) Sector-PR

De Taalsector plaatst geregeld met kleine, gerichte PR-acties de taalberoepen en professioneel taalwerk in de schijnwerpers. Goede PR straalt af op álle taalprofessionals en aanbieders van taaldiensten en -producten. Samen in beeld ziet het er nóg beter uit dan ieder op zijn eentje. Daarom organiseren we de LIA's (Language Industry Awards), waarmee we in 2017 bijna 500.000 mensen bereikten. Daarom willen we het boek 'Taalwerk: 20 portretten, 1 passie' uitbrengen, publiceren we dossiers voor het brede publiek (bv. 'Dossier T' over taal en toegankelijkheid) en publiceren we persberichten over de taalsector.

Als lid kunt u mee in de schijnwerpers komen. U krijgt de beste plaatsen en de scherpste tarieven.

 

13) Behartiging van gemeenschappelijke belangen

De Taalsector kan op verzoek strategische en praktische ondersteuning bieden bij de behartiging van belangen die taalprofessionals en taalondernemingen sectorbreed delen, dus over de grenzen van het eigen sectorsegment heen.

 

14) De Taalsector Studio

Sterke content nodig voor uw taalonderneming? Branded content, een dossier, een whitepaper? De Taalsector Studio brengt uw bedrijfsverhaal bij uw doelgroep.

Als lid geniet u een forse korting op de vaste tarieven.

 

Wenst u meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Word meteen lid en ga door naar het aanvraagformulier

 

Aanvullende gegevens