Prijscalculatie en prijszetting voor taalprofessionals (29/11/2018, Gent)

Prijscalculatie en prijszetting voor taalprofessionalsNiet zeker dat u de beste prijs krijgt voor uw taalexpertise, taaldienst of -product?

Kom voor het antwoord op al uw prijsvragen naar de workshop Prijscalculatie en prijszetting.

Donderdag 29 november 2018 bij De Taalsector in Gent.

 

Inhoud en doelstelling

Deze workshop bekijkt de prijs van uw taalexpertise, taaldienst of -product vanuit alle relevante hoeken.

De prijs berekenen:

Hoe kunnen we de prijs op een betrouwbare manier berekenen?
Elementaire kostprijscalculatie.
Oriënteren we de prijs naar de vraag? De kosten? De concurrentie?
Welke soorten prijzen zijn er?

De prijs zetten:

Welke factoren bepalen mee de prijs? Intern? Extern?
Op welke manieren kunnen we de prijs zetten?
Welk prijsniveau kiezen? Met welke implicaties moeten we dan rekening houden? De klant, de eigen winstmarge, het eigen imago …

De prijs handhaven én verhogen:

Hoe kunnen we prijsweerstand opvangen? Technieken.
De prijs is nooit het enige wat telt. De prijs staat altijd in verhouding tot …
Hoe voeren we een prijsverhoging door zonder de klant te verliezen? Trading-up.
Kortingen: voor wat hoort wat.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor taalprofessionals, bedrijven en organisaties in alle segmenten van de taalsector.

De inhoud is op maat van iedereen die de juiste prijs wil krijgen voor taalexpertise, taaldiensten of -producten. Geschikt voor starters die meteen de juiste prijs willen, voor ervaren taalprofessionals en gevestigde bedrijven en organisaties die hun prijs willen verhogen zonder klanten te verliezen.

In ieder geval is deze workshop specifiek op de taalsector toegespitst, met vele voorbeelden, simulaties en oefeningen uit de concrete praktijk. Een unieke kans die er niet elke dag is.

 

Wat brengt uw trainer mee?

Uw trainer heeft een ruime ervaring met startende en doorgroeiende taalprofessionals en taalondernemingen. Hij staat met beide voeten in de realiteit van de taalsector en brengt voorts 25 jaar ervaring mee als trainer, coach en consultant. Zijn stijl is direct, waardoor de inzichten die hij met u deelt gegarandeerd beklijven.

 

Waarmee gaat u naar huis?

Deze workshop vertrekt vanuit de concrete realiteit van de taalsector. U gaat naar huis met uw eigen concrete prijsstrategie en zeer vele direct bruikbare technieken en tips. Voorts neemt u ook een beknopte maar degelijke syllabus én een goed gevoel mee naar huis.

 

Praktische info

Inhoudelijke vragen?

Spreek rechtstreeks met uw trainer, Dries Debackere. Tel. +32 (0)9 269 04 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs en voorwaarden

Meld u aan via mail, telefoon of post. U krijgt van ons een bevestiging, een routebeschrijving en enkele tips om u optimaal op deze workshop voor te bereiden.

Voor leden van De Taalsector is deze workshop gratis (met een no-show fee van 95 euro bij afwezigheid na aanmelding). Niet-leden betalen 245 euro (excl. btw).

Als niet-lid is uw inschrijving gegarandeerd zodra de factuur voldaan is. Tot 15 werkdagen voor de workshopdatum kunt u kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd. U kunt u evenwel door een collega laten vervangen.

Datum en plaats

Donderdag 29 november 2018

Filevrije uren: van 16u00 tot 19u30 (inlopen vanaf 15 uur, uitlopen tot …)

Plaats: De Taalsector, Molenaarsstraat 111-46 - 9000 Gent

Taal

Nederlands

Kwaliteit en interactiviteit

Deze workshop is specifiek op de taalsector toegespitst, met realistische scenario's en praktijkoefeningen. Een unieke kans die u niet elke dag krijgt. Voor een optimaal trainingsrendement is het aantal deelnemers beperkt.

Netwerken en over het muurtje kijken staan bij De Taalsector altijd centraal. Kom gerust een uur te vroeg en blijf na de workshop gerust hangen. De Taalsector brengt taalprofessionals uit alle segmenten van de sector bij elkaar. Daar komen heel vaak interessante contacten van. Deze workshop is ook opgezet als een gelegenheid voor de deelnemers om zo veel mogelijk van elkaar te leren.

 

Aanmelden

Een eenvoudig mailtje met uw gegevens volstaat. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 (0)9 269 04 66.

 

 

Aanvullende gegevens