Prijscalculatie en prijszetting voor taalprofessionals (5/12/2019, Gent)

Prijscalculatie workshopNiet 100% zeker dat je de beste prijs krijgt voor je taaldiensten?

Kom voor het antwoord op al je prijsvragen naar de workshop Prijscalculatie en prijszetting.

Donderdag 5 december 2019 bij De Taalsector in Gent.

 

Inhoud en doelstelling

Deze workshop bekijkt de prijs van je taaldiensten vanuit alle relevante hoeken.

De prijs berekenen:

Hoe kun je de prijs op een betrouwbare manier berekenen?
Elementaire kostprijscalculatie.
Oriënteer je je prijs naar de vraag? Naar je kosten? Naar je concurrenten?
Welke soorten prijzen zijn er?

De prijs zetten:

Welke factoren bepalen mee je prijs? Intern? Extern?
Op welke manieren kun je de prijs zetten?
Welk prijsniveau kiezen? Met welke implicaties moet je dan rekening houden? De klant, je winstmarge, je imago …

De prijs handhaven én verhogen:

Hoe kun je prijsweerstand opvangen? Technieken.
De prijs is nooit het enige wat telt. De prijs staat altijd in verhouding tot …
Hoe voer je een prijsverhoging door zonder de klant te verliezen? Trading-up.
En kortingen? Voor wat hoort wat.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor taalprofessionals, taalbedrijven en taalondernemers in alle segmenten van de taalsector.

De inhoud is op maat van iedereen die de juiste prijs wil krijgen voor zijn taaldiensten. Geschikt voor starters die meteen de juiste prijs willen, voor ervaren professionals en voor gevestigde taalbedrijven die hun prijs willen verhogen zonder klanten te verliezen.

In ieder geval is deze workshop specifiek op de taalsector toegespitst, met vele voorbeelden, simulaties en oefeningen uit de concrete praktijk. Een unieke kans die er niet elke dag is.

 

Wat brengt de trainer mee?

De trainer heeft een ruime ervaring met startende taalprofessionals en doorgroeiende taalondernemingen. Hij staat met beide voeten in de realiteit van de taalsector en brengt voorts 25 jaar ervaring mee als coach en consultant. Zijn stijl is direct, waardoor de inzichten die hij deelt gegarandeerd beklijven.

 

Waarmee ga je naar huis?

Deze workshop vertrekt vanuit de concrete realiteit van de taalsector. Je gaat naar huis met je eigen concrete prijsstrategie en zeer vele direct bruikbare technieken en tips. Voorts neem je ook een beknopte maar degelijke syllabus én een goed gevoel mee naar huis.

 

Praktische info

Inhoudelijke vragen?

Spreek rechtstreeks met je trainer, Dries Debackere. Tel. +32 (0)9 269 04 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs en voorwaarden

Meld je aan via mail, telefoon of post. Je krijgt een bevestiging, een routebeschrijving en wat tips om je optimaal op deze workshop voor te bereiden. De trainer belt je sowieso voor een korte inhoudelijke babbel.

Voor leden van De Taalsector is deze workshop gratis (met een no-show fee van 95 euro bij afwezigheid na aanmelding). Niet-leden betalen 245 euro (excl. btw).

Als niet-lid is je inschrijving gegarandeerd zodra de factuur voldaan is. Tot 15 werkdagen voor de workshopdatum kun je kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd. Je kunt je evenwel door een collega laten vervangen.

Datum en plaats

Donderdag 5 december 2019

Filevrije uren: van 16u00 tot 19u30 (inlopen vanaf 15 uur, uitlopen tot …)

Plaats: De Taalsector, Molenaarsstraat 111-46 - 9000 Gent

Taal

Nederlands

Kwaliteit en interactiviteit

Deze workshop is specifiek op de taalsector toegespitst, met realistische scenario's en praktijkoefeningen. Een unieke kans die je niet elke dag krijgt. Voor een optimaal trainingsrendement is het aantal deelnemers beperkt. Als het deelnemersveld heterogeen begint te worden, stelt de trainer alternatieve formules en oplossingen op maat voor.

Netwerken en over het muurtje kijken staan bij De Taalsector altijd centraal. Kom gerust een uur te vroeg voor koffie en taart, en blijf na de workshop gerust hangen bij een natje en een droogje. De Taalsector brengt taalprofessionals uit alle segmenten van de sector bij elkaar. Daar komen heel vaak interessante contacten van. Deze workshop is ook opgezet als een gelegenheid voor de deelnemers om van elkaar te leren.

 

Aanmelden

Een eenvoudig mailtje met je gegevens volstaat. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 (0)9 269 04 66.

 

 

Aanvullende gegevens