De Grote Taalexpeditie

De Grote TaalexpeditieDe Taalsector werkt aan een sterke en slimme taalsector in een taalbewuste samenleving.

Dat is geen hard labeur wat ons betreft, maar een avontuurlijke reis die we De Grote Taalexpeditie hebben gedoopt.

 

Lerend netwerk

Wilt u graag samen met andere taalondernemers en professionals meewerken aan (een onderdeel van) De Grote Taalexpeditie? Bijvoorbeeld in een lerend netwerk rond taal als een sterk merk? Of rond PR voor taalberoepen of talenstudies? Rond het bevorderen van de aantrekkingskracht van de taalsector als werkgever? Of in een taskforce rond standaarden of een kwaliteitslabel?

Wilt u kennis, ideeën, ervaringen delen én opdoen rond technologie, innovatie of human resources in de taalsector? De Taalsector faciliteert De Grote Taalexpeditie, met externe expertise (sprekers) en kwaliteitsvolle input voor uw eigen leerproces zodat én uzelf én ook de sector er sterker en slimmer van worden.

Download de presentatie (pdf) om te zien rond welke thema's en acties u met andere taalprofessionals en ondernemers kunt leren en samenwerken, voor uzelf en voor de sector.

Geïnteresseerd?

Interesse? Vragen? Feedback? Laat gerust van u horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 9 269 04 66.

 

Aanvullende gegevens