Wat kan VLAIO voor u doen? (infosessie, 17 dec 2019 Gent)

Wat kan VLAIO voor u doen?Beste taalondernemer, wat kan VLAIO, het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen, voor u doen?

Bent u op zoek naar financiering voor een nieuw project? Of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te ondersteunen? Wilt u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Kunt u advies of begeleiding gebruiken?

Wilt u ontdekken welke mogelijkheden de Vlaamse overheid u als taalondernemer kan bieden? 

Kom dan dinsdag 17 december 2019 naar de informatiesessie "Wat kan VLAIO voor u doen?" bij De Taalsector in Gent. Te gast is Hendrik Baudrez, bedrijfsadviseur bij VLAIO met ervaring in de begeleiding van taalondernemers.

 

De sessie start om 11u15 (tot 12u15) en wordt voorafgegaan door een andere infosessie "Wat kan het Nederlands Instituut voor de Nederlandse Taal voor u doen?" met INT-directeur Frieda Steurs.

Deze infosessies vinden plaats bij De Taalsector in Gent. Deelname voor één of beide sessies is gratis mits u tijdig aanmeldt en akkoord gaat met de no show-voorwaarde.

Meld u aan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +32 9 269 04 66. Hebt u een vraag? Stel ze gerust ook via e-mail of telefoon.


Gratis individueel VLAIO-advies boeken

Geïnteresseerde taalondernemers kunnen na de beide informatiesessies een gratis, individueel gesprek krijgen van 40 minuten met bedrijfsadviseur Hendrik Baudrez. Dit gesprek moet u wel even op voorhand boeken, ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +32 9 269 04 66. U krijgt dan een precies tijdslot toegewezen.

De individuele slots zijn voorzien voor taalondernemers met een innovatief project of sterke groeiplannen. Hebt u een innovatief idee en is het niet evident om dat te realiseren? Moet u een nieuwe technologie ontwikkelen, uw processen of diensten doordacht verbeteren, een prototype bouwen of nog een piloot- of demonstratiefase doorlopen waar nog uitdagingen in zitten? Gaat u daarbij zelf kennis opbouwen en onderzoek uitvoeren of een ontwikkeling opzetten? Of heeft uw project ondersteuning nodig van kennis- of onderzoeksinstellingen? Als ondernemer die voor een grote vernieuwing staat, hebt u wellicht nood aan extra financiën én nieuwe kennis. Daarmee kan VLAIO u helpen!


Laat u inspireren

Kom naar de informatiesessies met het INT en VLAIO en laat u inspireren. Informeer u tegelijk over uw persoonlijke mogelijkheden met een VLAIO-bedrijfsadviseur.

En zoals steeds bij De Taalsector: kom gerust veel te vroeg (voor koffie en croissants) en blijf gerust lang hangen (met een hapje en een drankje). Daar komen vaak nog de interessantste contacten van.

Tot binnenkort!

 

 

Aanvullende gegevens