Talentklas Schrijven voor de taalsector (12 maart 2020 Gent)

Talentklas Schrijven voor taalprofessionals

Ben je bijna of net afgestudeerd en heb je schrijftalent? Wil je goed kunnen schrijven voor een veeleisend publiek van taalprofessionals, bijvoorbeeld op De Taalsector Online? Met andere woorden, ben je écht ambitieus?

Kom dan naar de talentklas 'Schrijven voor de taalsector' en til je talent naar een nog hoger niveau. Waar anders dan bij De Taalsector in Gent, op donderdag 12 maart 2020 van 18 tot 21u30.

 

Jij schrijft, wij verbeteren

Veel interactieve workshops beginnen met een dynamische uiteenzetting van een theoretisch kader dat adequate handvatten voor meer impact aanreikt, waarna je direct toepasbare voorbeelden en handige tips en trucs krijgt die drempels wegnemen zodat je boven jezelf kunt uitstijgen.

Deze workshop (oké, talentklas) niet. Jij schrijft, wij geven verbetersuggesties. That's it. Je komt binnen, je kiest een item uit de actualiteit in de taalsector, je gaat meteen aan de slag en al doende krijg je feedback. Dus niet achteraf als je stuk af is, maar onmiddellijk. Praktischer en concreter kan niet.

Jouw voordeel: je gaat naar huis met een betere pen. Ons voordeel? Eerlijk is eerlijk: we zijn op zoek naar talent. Zien we dat je écht kunt schrijven, dan praten we nadien graag met jou over samenwerken.


Wat kost het?

Je steekt na afloop van de workshop eventueel een absoluut totaal vrije bijdrage in ons spaarvarken. Het spaarvarken is niet doorzichtig en we staan er niet op te kijken ;-)
Heb je je aangemeld en kom je niet opdagen zonder je af te melden, dan smeren we je een enorme no-showboete van 95 euro + 21% btw aan ;-)


Wie?

De feedback waar het om gaat, krijg je van Dries Debackere (De Taalsector). Hij heeft een lange ervaring als auteur van teksten voor taalprofessionals en ook als (schrijf)coach. Hoewel hij diplomatische gaven heeft, zal zijn stijl voor de gelegenheid een beetje directer zijn. Dat is omdat hij wil dat je zijn verbetersuggesties lang onthoudt ;-)


Wanneer?

Donderdag 12 maart 2020.
We starten stipt om 18 uur en laten je los om 21u30. Kom gerust veel te vroeg en blijf gerust lang plakken. De Taalsector voorziet altijd een hapje en een drankje. En daar komen niet zelden interessante contacten van.


Interesse?

Meld je ten laatste op vrijdag 6 maart 2020 aan met een minimotivatieberichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We antwoorden altijd, als het goed is met een bevestiging en wat praktische informatie.

Heb je een vraag, stel ze gerust ook telefonisch via +32 9 269 04 66.

 

Aanvullende gegevens