Beste taalondernemer, wat kan VLAIO allemaal voor u doen? (infosessie, 19 juni 2020 Gent)

Wat kan VLAIO voor u doen?Beste taalondernemer, wat kan VLAIO, het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen, voor u doen?

Kunt u advies of begeleiding gebruiken? Wilt u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Bent u op zoek naar financiering voor een nieuw project? Of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te ondersteunen?

Wilt u ontdekken welke mogelijkheden de Vlaamse overheid u als taalondernemer kan bieden?

Kom dan vrijdag 19 juni 2020 naar de informatiesessie "Wat kan VLAIO voor u doen?" bij De Taalsector in Gent. Te gast is Kris Honraet, bedrijfsadviseur bij VLAIO met ervaring in de begeleiding van taalondernemers.

 

De sessie start om 10 uur en duurt ongeveer een uur.

Deze infosessie vindt plaats bij De Taalsector in Gent. Deelname is gratis mits u tijdig aanmeldt en akkoord gaat met de no show-voorwaarde (95 euro als u niet komt opdagen zonder af te melden).

Meld u aan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +32 9 269 04 66. Hebt u een vraag? Stel ze gerust ook via e-mail of telefoon.


Gratis individueel VLAIO-advies boeken

Geïnteresseerde taalondernemers kunnen na de informatiesessie een gratis, individueel gesprek krijgen van 40 minuten met bedrijfsadviseur Kris Honraet. Dit gesprek moet u wel even op voorhand boeken, ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +32 9 269 04 66. U krijgt dan een precies tijdslot toegewezen.

De individuele slots zijn voorzien voor taalondernemers met een innovatief project of sterke groeiplannen.

Hebt u een innovatief idee en is het niet evident om dat te realiseren? Moet u een nieuwe technologie ontwikkelen, uw processen of diensten doordacht verbeteren, een prototype bouwen of nog een piloot- of demonstratiefase doorlopen waar nog uitdagingen in zitten? Gaat u daarbij zelf kennis opbouwen en onderzoek uitvoeren of een ontwikkeling opzetten? Of heeft uw project ondersteuning nodig van kennis- of onderzoeksinstellingen? Als ondernemer die voor een grote vernieuwing staat, hebt u wellicht nood aan extra financiën én nieuwe kennis.

Daarmee kan VLAIO u helpen!


Laat u inspireren

Lees hier hoe VLAIO de Gentse KMO Crosslang begeleidde en steunde bij de ontwikkeling van neurale vertaalsystemen: Vertalen op maat met Artificiële Intelligentie.

Kom naar de informatiesessie met VLAIO en laat u inspireren. Informeer u tegelijk over uw persoonlijke mogelijkheden met een VLAIO-bedrijfsadviseur.

En zoals steeds bij De Taalsector: kom gerust veel te vroeg (voor koffie en croissants) en blijf gerust lang hangen (met een hapje en een drankje). Daar komen vaak nog de interessantste contacten van.

Tot binnenkort!

 

Aanvullende gegevens