Online terugkomdag Prijscalculatie voor taalondernemers - 24 februari 2021

Prijscalculatie workshop

Heb je in een nabij of ver verleden een workshop prijscalculatie gevolgd bij De Taalsector / Dries Debackere en denk je dat je een nog betere prijs kunt krijgen voor je taaldiensten?

Kom dan naar de online Terugkomdag Prijscalculatie voor taalondernemers.

Woensdag 24 februari 2021, online.

 

Inhoud en doelstelling

Voor deze Terugkomdag Prijscalculatie gaan we ervan uit dat je je prijs al op een betrouwbare manier berekent. De terugkomdag is geen herhalingsles, maar een uitwisseling van goede praktijken onder professionals en een gevorderde oefensessie.


Het eerste deel van de terugkomdag zal vooral uitwisseling rond deze thema's zijn:

Oriënteer je je prijs (behalve naar de kosten ook) vooral naar de vraag? Naar je concurrenten?

Welk prijsniveau heb jij gekozen? Wat zijn daarvan de implicaties geweest op het vlak van klanten, winstmarge, imago enz.?

Is je prijs nog altijd dezelfde? Zit je in een race naar de bodem? Of heb je prijsverhogingen doorgevoerd zonder klantenverlies?

Wat kunnen we van elkaar leren?

 

Het tweede deel van de terugkomdag zal een gevorderde praktijkoefening in technieken voor het opvangen van prijsweerstand zijn.

 

Voor wie is deze Terugkomdag Prijscalculatie?

De terugkomdag is bedoeld voor taalondernemers in alle segmenten van de taalsector die eerder al een workshop of seminar rond prijscalculatie volgden bij De Taalsector / Dries Debackere in een nabij of verder verleden.

In ieder geval is deze terugkomdag specifiek op de taalsector toegespitst, met vele voorbeelden, simulaties en oefeningen uit de concrete praktijk van collega-taalondernemers. Een unieke kans die er niet elke dag is.

En dan nog dit: bijeenkomsten bij De Taalsector zijn geen gelegenheden om te zeuren, klagen of zuchten (bv. over prijsdruk), maar leer- of netwerkactiviteiten met een positieve vibe die goesting geeft om zaken echt aan te pakken.

 

Wat brengt de facilitator mee?

Facilitator Dries Debackere heeft een ruime ervaring met startende en doorgroeiende taalondernemingen. Hij staat met beide voeten in de realiteit van de taalsector en brengt voorts ruim 25 jaar ervaring mee als coach en consultant.

 

Waarmee ga je naar huis?

De terugkomdag vertrekt vanuit de concrete realiteit bij een mix van jonge en ervaren taalondernemers die zich in het verleden hebben bijgeschoold over prijscalculatie. Daar komen gegarandeerd veel direct bruikbare technieken en tips van, ongetwijfeld een paar interessante contacten ook, en een goed gevoel.

 

Praktische info

Inhoudelijke vragen?

Spreek rechtstreeks met facilitator Dries Debackere. Tel. +32 9 269 04 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs en voorwaarden

Deze terugkomdag is gratis.

Datum en plaats

Woensdag 24 februari 2021, van 13 tot 16u30


13u00 - 13u30 deel 1

Pauze

14u00 - 14u30 deel 2

Pauze

15u30 - 16u30 deel 3

 

Plaats: online (via Microsoft Teams)

Taal

Nederlands

Kwaliteit en interactiviteit

Netwerken en over het muurtje kijken staan bij De Taalsector altijd centraal. Kom gerust te vroeg online en blijf na de workshop gerust virtueel hangen. De Taalsector brengt taalprofessionals uit alle segmenten van de sector bij elkaar. We weten uit ervaring dat daar heel vaak interessante contacten van komen. Ook deze online terugkomdag zien we als een gelegenheid voor de deelnemers om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier (Microsoft Forms).

Een eenvoudig mailtje met je gegevens volstaat overigens ook. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Of bel +32 9 269 04 66.

 

Aanvullende gegevens