De Taalsector Online Meetup "Kansen voor taalprofessionals in 2021" (26 feb 2021)

Waar loop je tegenaan in deze uitdagende tijden? De Taalsector Online Meetup is een veilige plaats om je inzichten te delen met je collega-taalprofessionals. Samen groeien en van elkaar leren door met elkaar te praten. De Taalsector faciliteert het gesprek.


De Taalsector Online Meetup is een korte sparring sessie met max. 7 collega-taalprofessionals. De volgende meetup is op 26 februari 2021 van 8u30 tot 9u15.
 


Inhoud

Tijdens de meetup bieden we elkaar een klankbord en delen we inzichten rond de actuele situatie: waar loop jij tegenaan? Wat werkt er en wat niet? Welke kansen zie jij intussen op korte en wat langere termijn? Wat hoor jij bij jouw klanten? Hoe verhoog jij je zakelijke weerbaarheid en veerkracht?
  
We praten in een 'veilige' omgeving (in De Taalsector Community binnen Microsoft Teams) en in vertrouwelijkheid gedurende ongeveer 45 minuten.

Van de meetup wordt geen verslag of opname gemaakt, maar nuttige documenten en links houden we op een geordende manier bij (ook in De Taalsector Community binnen Microsoft Teams), zodat je ze later ook nog kunt raadplegen. 
 


En zoals het bij De Taalsector online en offline gebruikelijk is: kom gerust te vroeg en blijf na de meetup gerust hangen; daar komen vaak nog de interessantste contacten van.Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier. Je ontvangt dan via e-mail een uitnodiging voor de meetup.
De Taalsector Online Meetups zijn gratis voor leden en voor niet-leden die geïnteresseerd zijn om toe te treden tot De Taalsector Community. 

 

Contact

Vragen? Feedback? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel +32 9 269 04 66.

 

Aanvullende gegevens