Vertaler NL/FR bij FSMB

 

Toegankelijke gezondheid voor iedereen

De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant, afgekort FSMB, geniet het vertrouwen van meer dan 625.000 leden. De FMSB is een ziekenfonds met een tweetalige werking. Dat wil zeggen dat heel wat documenten vertaald dienen te worden. Wij zoeken voor spoedige aanwerving een (m/v/x):

Vertaler

Nederlands/Frans & Frans/Nederlands


Jobomschrijving

Als vertaler/vertaalster wacht jou in ons ziekenfonds een veelzijdige job.

Je maakt deel uit van een klein, hecht team van directie-assistenten. Je zal hoofdzakelijk instaan voor vertaalwerk maar daarnaast ook deelnemen aan de overige taken van het team.

Je vertaalt onder meer verslagen, memo’s, statuten, werkaanbiedingen. Je beperkt je niet tot vertalen alleen, maar suggereert waar nodig ook verbeteringen.

Een ander taakaspect bestaat uit het kritisch nalezen en verbeteren van intern of extern vertaalwerk .


Profiel

Je hebt een master in vertalen of tolken Nederlands en Frans. Je vertaalt zowel van het Nederlands naar het Frans als van het Frans naar het Nederlands.

Jouw grootste troeven zijn een grondige actieve kennis van de taal en grammatica, een vlotte pen, accuraatheid, gestructureerd werken, discretie, inlevingsvermogen, een kritische geest en collegialiteit.

Je volgt de actualiteit en kan vlot schakelen van formeel taalgebruik naar omgangstaal op maat van ons ledenpubliek.

Je bent bereid inspanningen te leveren om de terminologie van ons vakgebied onder de knie te krijgen (ziekte- en invaliditeitsverzekering).


Wij bieden

een marktconform loon, aangevuld met o.a. maaltijdcheques, eindejaarspremie, groeps- en hospitalistatieverzekering en een tewerkstelling in een aangenaam bedrijf met een gezond arbeidsklimaat.


Interesse?

Richt je kandidatuur met cv en foto, met vermelding van de functie waarvoor je kandideert, vóór 22 oktober 2021 naar FSMB - Directie Human Resources, Zuidstraat 111, 1000 Brussel. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De selectieproeven zullen plaatsvinden eind oktober 2021.

FSMB

 

Download deze vacature in pdf

 

Vacature gepubliceerd op 12 oktober 2021

 

Aanvullende gegevens