Woorden leren temmen?

woorden temmen Kila&Babsie

Heb je geen verstand van poëzie? Zou je graag meer poëzie willen lezen? En zelfs leren schrijven? Weet je niet goed waar te beginnen? 

Dan kunnen Kila van der Starre en Babette Zijlstra, beter bekend als het dichtersduo Kila&Babsie, je hier misschien bij helpen. 

Ditte Van Beers, Gent - Zij hebben nu namelijk het poëzie-doe-boek '24 uur in het licht van Kila&Babsie' uit, een eerste boek in de reeks 'woorden temmen'. 

Het boek geeft je opdrachten en tips, zodat je op ieder moment en waar dan ook met poëzie bezig kunt zijn. Die geven ze samen met 24 van hun favoriete gedichten. Op die manier leert het duo je zowel poëzie lezen als schrijven. 

In een filmpje wordt uitgelegd hoe het boek in elkaar zit. 

Het boek is de eerste uitgave van uitgeverij grange fontaine ('s-Hertogenbosch) en is vormgegeven door De Vormforensen, het grafisch ontwerpbureau van Annelou van Griensven en Anne-Marie Geurink (Arnhem).


Kila&Babsie

Kila van der Starre en Babette Zijlstra brengen op poetry slams, literaire avonden, festivals en dergelijke humoristische poëzie die ze zelf bestempelen als stereopoëzie. 

Kila van der Starre lanceerde begin 2017 straatpoëzie.nl, een website waarop ze poëzie in de openbare ruimte (op muren, gevels, daken, plakkaten, stoeptegels en dergelijke) verzamelt. 


ISBN: 9789082139525


Meer info: http://grafon.info/grafon.info/publicaties/

Meer info: https://www.youtube.com/watch?v=-IHltcYW4Wc  

Meer info: www.kilababsie.nl

Meer info: https://devormforensen.nl

 

Update 30 april 2018: Marc van Oostendorp schreef een recensie op neerlandistiek.nl

 

Aanvullende gegevens