Cadeautje voor u?

Cadeautjes n.a.v. nummer 200 van De Taalsector NieuwsbriefU leest nummer 200 van De Taalsector Nieuwsbrief. Er is niets bijzonders aan dit nummer, behalve misschien dat er een klein cadeautje in zit voor de trouwe lezer.

Vier cadeautjes eigenlijk. Een cadeautje van 17,5 euro, een cadeautje van 35 euro, een cadeautje van 142,5 euro, een cadeautje van 225 euro en een cadeautje van 450 euro. Vijf dus.

We hebben het behoorlijk ingewikkeld gemaakt. Hier gaan we:

 

Het cadeautje van 17,5 euro is van u, als een collega-taalprofessional een jaarabonnement op De Taalsector neemt met vermelding van uw naam. U krijgt uw cadeautje in de vorm van een gratis verlenging van uw abonnement met 6 maanden. Denk na: wie kunt u een jaarabonnement op De Taalsector aansmeren?

Het cadeautje van 35 euro is van u, als u zelf uw abonnement met 3 jaar verlengt; u krijgt 4 jaar voor de prijs van 3 jaar.

Het cadeautje van 142,5 euro is van u, als een collega-taalprofessional met vermelding van uw naam lid wordt van De Taalsector. U krijgt uw cadeautje in de vorm van een gratis verlenging van uw lidmaatschap met 6 maanden. Denk na: wie kunt u een lidmaatschap van De Taalsector aansmeren?

Het cadeautje van 285 euro is van u, als u zelf uw lidmaatschap met 3 jaar verlengt; u krijgt 4 jaar voor de prijs van 3 jaar.

Het cadeautje van 225 euro is van u, als een collega-bedrijf met vermelding van uw naam bedrijfslid wordt van De Taalsector. U krijgt uw cadeautje in de vorm van een gratis verlenging van uw bedrijfslidmaatschap met 6 maanden. Denk na: welk bedrijf of welke organisatie kunt u een bedrijfslidmaatschap van De Taalsector aansmeren?

Het cadeautje van 450 euro is van u, als u zelf uw bedrijfslidmaatschap met 3 jaar verlengt; u krijgt 4 jaar voor de prijs van 3 jaar.

Zo, meer cadeautjes hebben we niet, al zijn er ook veelvouden van al het bovenstaande mogelijk. Dat lijkt misschien vergezocht, maar u kunt ook redeneren dat u het langetermijnperspectief van De Taalsector mee mogelijk wilt maken. Of dat u liever minder facturen en papierwerk hebt.

Of dat u een goed jaar hebt gehad en u uit fiscale overwegingen beroepskosten die u in de toekomst sowieso gaat maken beter nu al in 2017 kunt maken.

Voilà, nóg ingewikkelder gaan we het niet maken. De cadeautjes liggen hier tot 15 december 2017 onder de kerstboom. De volgende keer dat we cadeautjes onder de kerstboom leggen, is naar aanleiding van De Taalsector Nieuwsbrief 300. Niet volgend jaar dus.

Abonnement nemen? Klik hier.

Lid worden? Klik hier.

Nog een vraag over de cadeautjes? Bel +32 9 269 04 66 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanvullende gegevens