Bedrijfsleider / vestigingsmanager bij Wilkens

 

Wilkens

 

Onze onderneming

De WCS Group is een van de grootste in haar branche en biedt haar opdrachtgevers een breed portfolio van internationale communicatieservices.

Onze dienstverlening is zeer uitgebreid: van copywriting tot vertaling en technical writing, van websiteontwikkeling tot internetmarketing. De vestigingen van de WCS Group zijn allemaal anders, maar wat ze gemeen hebben, is een jong en enthousiast team. En natuurlijk de drie kernwaarden van de WCS Group: Passie, Progressie en Professionaliteit.

De inzet en motivatie van onze medewerkers zorgen niet alleen voor succes in een concurrerende markt, maar ook voor een stimulerende werkomgeving.

Wilkens c.s. Gent, een van de vestigingen van de WCS Group in België, is een snelgroeiend en ambitieus vertaal- en schrijfbureau. Vanuit ons moderne kantoor verzorgen wij vertalingen en aanverwante services, zoals tolkdiensten, technical writing en copywriting. Wij werken voornamelijk voor bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland. Met ons grote netwerk van vertalers over de hele wereld vertalen we van en naar vrijwel iedere taal. Wilkens c.s. Gent biedt een hoog serviceniveau en staat bekend om haar snelle manier van werken waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Ons team is op zoek naar een nieuwe

Bedrijfsleider / Vestigingsmanager


Functieomschrijving

De functie van Company Manager bij Wilkens is niet voor iedereen. We zoeken een natuurlijke leider die ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Een teambuilder met mensenkennis en met een grote affiniteit met de branche. Ben je zo iemand? En heb je daarnaast veel gevoel voor commercie? Heb je de creativiteit en het initiatief om het team te stimuleren, nieuwe klanten binnen te halen en bestaande contacten uit te bouwen? Dan willen we graag met je kennis maken!

Als Company manager voer je de dagelijkse leiding over de vestiging van Wilkens in Gent. Je bent meewerkend voorman en draagt samen met jouw team de verantwoordelijkheid voor het realiseren van de targets. Je bewaakt de kwaliteit van de geleverde diensten, zorgt dat afspraken worden nagekomen en voert het personeelsbeleid uit. Je streeft altijd naar het vergroten van de omzet en het laten groeien van jouw bedrijf.


Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding van de hogeschool of universiteit.
 • Je beschikt over meerdere jaren werkervaring.
 • Je hebt hiërarchisch leidinggevende ervaring.
 • Je bent commercieel gedreven en hebt bij voorkeur praktijkervaring in een salesfunctie.
 • Je hebt een pre als je ervaring hebt in de branche.


Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid.
 • Je geeft leiding aan een jong, hoogopgeleid, dynamisch team met een open, informele werksfeer.
 • Persoonlijke groei. Wij hebben onze eigen Academy, die je helpt met aanvullende opleidingen, trainingen en de verdere ontwikkeling van je (management) talent
 • De ruimte voor ondernemerschap en toch de support van collega company managers en de directie.
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen de groep.
 • Werken in een competitieve, internationale markt met volop kansen en mogelijkheden.


Procedure

Wil je meer informatie over bovenstaande vacature? Neem dan contact op met Maurice Smits, HR Directeur van de WCS Group via 0031 71 58 11 218. Sollicitaties met CV en motivatie graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Download deze vacature in pdf

 

(Vacature ingevoerd op 21 augustus 2018)

 

Aanvullende gegevens