Alles wat je wil weten over de Language Industry Awards (13 maart 2014, Gent)

Alles wat je wil weten over de Language Industry AwardsDe Grammy Awards, de Oscars, de Beste Werkgever van het Jaar, de Lady Chef of the Year ... Geen sector zonder award event. En dus gaat ook de taalsector prijzen, trofeeën, bekers en awards uitreiken. Op donderdag 13 maart 2014 vinden in Gent de allereerste Language Industry Awards ofte de uitreiking van de taalsectorprijzen ofte de .... (ja ja, je raadt het) plaats. Student of taalprofessional? Iedereen kan meedoen.

Doel van dit gloednieuwe initiatief is beloftevolle studenten die gebeten zijn door taalwerk in contact te brengen met taalprofessionals, taalondernemingen en organisaties uit de verschillende segmenten van de taalsector.

Op donderdag 13 maart 2014 gaan de prijzen naar studenten die beloftevolle artikels insturen én naar verdienstelijke taalproducten en taaldiensten uit de sector. Boeiende sprekers, muzikale intermezzo’s en voldoende netwerkgelegenheid maken het programma compleet. Meer informatie maken we vanaf dinsdag 11 februari 2014 bekend … hou mailbox en sociale media goed in de gaten.


De eerste Language Industry Awards zelf meemaken?

Als student?
Ben je gebeten door taalwerk en krijg je je ideeën of inzichten vlot op papier? Zend je artikel in en maak kans op verschillende prijzen. Je artikel wordt ook gepubliceerd op de website www.detaalsector.be. Deelnemen is mogelijk vanaf dinsdag 11 februari 2014.

Als taalprofessional?
Actief in de taalsector en geïnteresseerd om op een informeel evenement beloftevolle studenten te ontmoeten en te netwerken met collega's? Sponsoren? Een taaldienst of -product nomineren? Met het bedrijf goed zichtbaar zijn op het evenement?
Neem nu al contact op met Gaelle Braeckman bij De Taalsector (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. +32 (0)9 269 04 66).

 

Aanvullende gegevens