De Taalsector Open Adviesmiddag

Ben je in een fase dat je een klankbordje kunt gebruiken om (de plannen voor) je taalbusiness te evalueren?

Heb je een extra paar ogen nodig om eens vanop een afstandje te kijken naar je zaak, de aantrekkelijkheid van je persoonlijke profiel op de taalmarkt of het werven van nieuwe klanten? Kun je een betere kijk op de taalmarkt en zijn trends gebruiken?

Maak dan een afspraak voor De Taalsector Open Adviesmiddag - persoonlijk, kosteloos eerstelijnsadvies, live bij De Taalsector in Gent of via je favoriete meeting app.


 

Elke eerste donderdag van de maand maken we onze agenda vrij voor iedereen in de taalsector die met zakelijke vragen zit. Ook studenten met ondernemingsplannen en kandidaat-zijinstromers zijn welkom. Meld je tijdig aan, zodat we voor jou een individueel tijdslot kunnen reserveren. We hebben vier slots van telkens 30 minuten, tussen 12.00 en 14.00 uur.

 

Praktisch

Sectorspecialist Dries Debackere is bij De Taalsector je sparringpartner in de eerste lijn.

Hij staat al jaren in het midden van de taalsector als trainer, coach, consultant en facilitator. Veel van zijn kennis en ervaring deelt hij via De Taalsector Online, Academy, Community enz. Maar er zit nog veel meer kennis en ervaring in zijn netwerk. Je kunt het er allemaal gratis uit komen halen.

Elke eerste donderdag van de maand, tussen 12.00 en 14.00 uur. We hebben maximum 4 slots van 30 minuten. Eerst komt, eerst maalt. Een lidmaatschap bij De Taalsector is geen voorwaarde en je gebruik van De Taalsector Adviesmiddag is zonder enige verplichting. We delen niets via sociale media, intern of anders. Discretie is verzekerd. 

Online werken we in Microsoft Teams of in je favoriete meeting app. Jij kiest. Onze werkplek is in het centrum van Gent (Molenaarsstraat 111-46).

 

Aanmelden

Aanmelden kan met een eenvoudig mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna nemen we contact met je op om een passend individueel tijdslot af te spreken.

 

Contact

Heb je nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel +32 9 269 04 66. 

 

Aanvullende gegevens