Praat mee met de community

Praat mee met de community van taalprofessionals.

De Taalsector begeleidt een besloten discussiegroep waarin taalprofessionals uit alle segmenten van de taalsector kennis en ideeën over de sector delen. Bij voorkeur gaat het om kennis die relevantie heeft over de muurtjes van verschillende segmenten van de brede taalsector heen.

Het motto is simpel: "Samen leren voor jezelf". Deel kennis met andere taalprofessionals. Daar wordt de taalsector slimmer en sterker van. En daar heeft iedere taalprofessional en taalonderneming dan weer voordeel bij.

Gepaste thema's zijn kennisdeling, verbinden en samenwerken, innoveren, verjonging, toetreding tot de sector, zichtbaarheid van de sector, gedeelde belangen samen behartigen, gelijk speelveld creëren, positieve houdingen t.a.v. de sector bevorderen, belang van professioneel taalwerk en taalberoepen promoten (sector-PR), bijdragen aan krachtige visies op taal, belang promoten van taalbewustzijn, taalcompetenties, taaldiversiteit, de sector als werkgever, normen en standaarden creëren en promoten, permanente educatie enz.

Leidraad voor de gesprekken vormen twee basisdocumenten die u hier kunt downloaden:

Het DNA van de taalsector / De Taalsector (pdf)

De Grote Taalexpeditie (pdf)

 

Neem een individueel of bedrijfslidmaatschap en krijg toegang tot de community.

 

Aanvullende gegevens