Abonneer u

 

Neem een abonnement op De Taalsector

 

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen in de taalsector.

Met een abonnement hebt u 12 maanden onbeperkt toegang tot alle afgeschermde informatie op De Taalsector Online met o.m.:

  • sectornieuws zodra het gepubliceerd wordt
  • 4000 artikelen en kennisdocumenten over alles en iedereen in de taalsector, alleen zichtbaar voor abonnees (99,5 procent van de website is afgeschermd).

Niet gevonden wat u zocht? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +32 9 269 04 66 en wij vinden het voor u.


Bijkomende voordelen van het abonnement:

  • Gratis taalpublicaties (boek, enz.) in ruil voor uw recensie.
  • Af en toe (maar ook weer niet zo vaak) kans op een gratis ticket, zoals voor een workshop Vertaaltechnologie (ter waarde van 250 euro, aangeboden door OCPE), een workshop Terminologiebeheer (ook aangeboden door OCPE), een workshop Schrijven voor het beeldscherm (aangeboden door KU Leuven), de NT2-voorstellingen Gelukkig zijn (aangeboden door Theater van A tot Z), een workshop Bouw uw eigen MT-systeem (ter waarde van 950 euro, aangeboden door CrossLang), een opleiding Copywriting (3 zaterdagen aangeboden door KU Leuven of 1 dagtraining aangeboden door Scriptorij).
  • Af en toe (maar ook weer niet zo vaak) een kleine korting op een evenement of activiteit van De Taalsector: bv. 50 euro korting op de workshop Wikipedia voor taalprofessionals (9/6/2016). Soms (ook niet zo vaak) gratis toegang, zoals tot de Ronde Tafel over de status van de taalprofessional, de Ronde Tafel over laaggeletterdheid (anderen betaalden 125 euro), de informatiesessie over de KMO-portefeuille in de taalsector op 11 juni 2015 (anderen betaalden 100 euro). Om gratis toegang te krijgen tot alle activiteiten van De Taalsector is een lidmaatschap nodig.


U ontvangt geregeld De Taalsector Nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van nieuwe inhoud op de website.

U hebt al een abonnement voor 28,92 euro (excl. btw) of 34,99 euro (incl. btw).

Uw abonnement op De Taalsector is een beroepskost (vakliteratuur) en dus 100% fiscaal aftrekbaar (art. 49 W.I.B. 1992).

 

Ga door naar het bestelformulier ...

 

 

 

Aanvullende gegevens