Word lid van De Taalsector: formules

 

125 - Een Multi Lidmaatschap is mogelijk vanaf 125 euro (excl. btw) per jaar.

250 - Een individueel lidmaatschap heb je voor 250 euro (excl. btw) per jaar. 

450 - Een organisatielidmaatschap komt op 450 euro (excl. btw) per jaar.

 

Drie lidmaatschapsformules bij De Taalsector


1) Individueel lidmaatschap (250)

Een individueel lidmaatschap is op naam van één persoon; toegang tot activiteiten die gratis zijn voor leden van De Taalsector is bij een individueel lidmaatschap niet overdraagbaar.

2) Multi Lidmaatschap (125+)

Wat?
Een Multi Lidmaatschap is een individueel lidmaatschap voor wie lid wil zijn van meer dan één professionele vereniging in de brede taalsector, wat we bij De Taalsector sterk aanmoedigen.

De Taalsector ziet de sector als een breed en open ecosysteem, waarin taalprofessionals in meer dan honderd taalberoepen waarde creëren met taal. In vele hoeken en uithoeken van de sector verenigen professionals zich rond een taal, een beroep, een vak, een heet hangijzer of een knagend issue. Ze doen dat in netwerken, verenigingen, groepen, platformen en clubs allerhande. Goed georganiseerde verbanden waar geëngageerde leden zich permanent kunnen ontwikkelen in taal, beroep of vak zijn een grote meerwaarde voor de taalsector. 

Waarom?
Terwijl de meeste verbanden inzetten op professionele verdieping binnen een beroep of vak of taal, nodigt De Taalsector vooral uit om breed te kijken, over het muurtje van je beroep, vak, taal of segment in de taalsector en om inspiratie te halen bij andere taalprofessionals en taalondernemers die ook waarde creëren met taal en taaldiensten. 

Hoe?
De Taalsector moedigt leden aan om zowel in de breedte als in de diepte te connecteren en aansluiting te zoeken bij meer dan één professioneel netwerk. Om die aanmoediging concreet te maken is er het Multi Lidmaatschap. Individuele leden die een betaald lidmaatschap nemen bij een vak- of beroepsvereniging in de taalsector, krijgen de ledenbijdrage(n) die ze elders betalen bij ons terugbetaald in de vorm van een korting op het lidmaatschap bij De Taalsector tot 125 euro (excl. btw).

Twee voorbeeldjes

  1. Ben je als taalprofessional aangesloten bij zowel De Taalsector (250 euro) als Profff (25 euro), dan ben je lid bij De Taalsector voor 225 euro per jaar (excl. btw). 
  2. Ben je als taalprofessional aangesloten bij zowel De Taalsector (250 euro) als tekom Europe (130 euro), dan ben je lid bij De Taalsector voor 125 euro per jaar (excl. btw).

Nog dit: het Multi Lidmaatschap heeft enkel betrekking op 'clubs' die professionals bijeenbrengen rond professionele thema's, niet voor verenigingen van taalliefhebbers. Land, taal, beroep of vak zijn verder niet van belang.

 

3) Organisatielidmaatschap

Met een organisatielidmaatschap geniet iedereen in jouw organisatie alle voordelen van het lidmaatschap.
Sommige activiteiten van De Taalsector zijn gratis voor leden van De Taalsector. Met een organisatielidmaatschap kun je tot vier medewerkers van je organisatie gratis laten deelnemen. Dat kunnen voor elke activiteit weer andere mensen zijn; de voordelen in het organisatielidmaatschap zijn onbeperkt overdraagbaar. Leden met een organisatielidmaatschap genieten een korting van 50% op het normale tarief voor vacatureplaatsingen.

 

Basisafspraken

  • De Taalsector levert je de diensten (ledenvoordelen) zoals opgesomd op deze website.
  • Je betaalt je lidmaatschapsbijdrage na ontvangst van de factuur.
  • Je lidmaatschap gaat onmiddellijk in.
  • Je lidmaatschap loopt automatisch door tot opzegging.
  • Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van De Taalsector (pdf).

Een lidmaatschap kan het hele jaar door starten, jij beslist wanneer.

Regel nu je lidmaatschap via dit online aanmeldformulier

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.