LaMa - opening the language market (app)

LaMa - opening the language market

 

Update 25 april 2017: lees meer over de LaMa app en download een eerste alfa-versie hier: lama.thelanguageindustry.eu (apk-bestand, enkel voor Android). Met dank voor alle mogelijke feedback!

 

De LaMa is een nieuwe mobiele app waarmee we de drempel tot de taalmarkt serieus willen verlagen.

De LaMa (Language Market, baseline: opening the language market) bundelt drie functies:

- nieuws uit de taalsector (relevante info & kennis voor de vraagzijde van de markt)
- werk in de taalsector (vacatures, arbeidsmarkt)
- een uitgekiende Wie-is-wie in de taalsector, die eenduidige kwaliteitssignalen naar de markt stuurt: diploma's, certificaten, lidmaatschappen, ervaring, aanbevelingen, referenties, ...

Heb je belangstelling voor het concept en de ontwikkeling van de app, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Laat van je horen, als je al een linkje naar een apk-bestand (voorlopig enkel voor Android) - en een woordje uitleg - wil ontvangen.

Wil je eerder van gedachten wisselen over het doel van de app of over de marketingaspecten? Als taalprofessional of taalbedrijf kun je vanaf de lancering van de app goed zichtbaar zijn in de Wie-is-wie. Meld je belangstelling met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +32 9 269 04 66.

De officiële presentatie van de LaMa app is op donderdag 18 mei 2017 om 15 uur bij De Taalsector in Gent, maar er is nu al ruimte voor maatwerk.

Het LaMa-team bij De Taalsector

 

Aanvullende gegevens