De Taalsector Presenteert: de leraar Engels (15 oktober 2021)

Wil je weten wat je allemaal kan doen met talen? Of ben je al een ervaren taalprofessional en wil je je kennis over de taalsector uitbreiden? Meld je aan voor De Taalsector Presenteert - een serie online lunchsessies waarin De Taalsector telkens een taalberoep presenteert. Noteer alvast De Taalsector Presenteert 15 oktober, 19 november, 17 december en 21 januari 2022 telkens van 12.00 tot 13.15 uur.

Op 15 oktober van 12.00 tot 13.15 uur praten we over de leraar Engels.  


Inhoud

We nodigen een kransje ervaren professionals uit om deze drie eenvoudige vragen te beantwoorden:

Wat doet een leraar Engels?

Hoe word ik leraar Engels?

En wat komt daar allemaal bij kijken?

 

De Taalsector Presenteert is geen eenrichtingswebinar. Verwacht een stevige portie interactie en een uitgebreide vragenronde met het publiek.

Deze infosessie is een unieke kans om niet alleen te leren over het beroep, maar ook om rechtstreeks kennis te maken met spelers die ertoe doen in het beroep. Stel al je vragen en ontdek of het beroep iets voor jou is.

Let op: online sessies bij De Taalsector worden nooit opgenomen. Terugkijken is dus niet mogelijk. De enige manier om onze levendige sessies mee te beleven is "live".


Sprekers

Onze gastsprekers voor deze sessie zijn:

Arvid De Muynck, leraar Engels aan het College-ten-Doorn (Eeklo) en Leraar van het Jaar 2021
Bruno Leys, docent Engels en vakdidactiek Engels in de lerarenopleiding van de VIVES-hogeschool (Brugge) en auteur van leerboeken Engels
Anne Gaublomme, nu docent Engels aan de Arteveldehogeschool (Gent), voorheen zijinstromend leraar Engels
Dilys Vyncke, nu pedagogisch adviseur CLIL en CLIL-coördinator voor het GO!, voorheen 16 jaar pedagogisch adviseur moderne vreemde talen met specialiteit Engels
Mieke Kenis, bestuurder bij de Belgian English Language Teachers Association (BELTA)


Aanmelden

Deelnemen aan De Taalsector Presenteert is gratis.
Aanmelden is verplicht via dit formulier (Microsoft Forms). Voor de lunchsessie ontvang je een mail met de link naar de meeting in Microsoft Teams.


Contact

Vragen? Feedback? Laat gerust van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 9 269 04 66.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.