The Language Garage

The Language Garage

The Language Garage #8 was op donderdag 3 september 2020. De volgende Garage is op woensdag 27 januari 2021.


The Language Garage is een informeel avondje creatief denken, maken, delen, bouwen, knutselen, experimenteren, hacken en doe-het-zelven met taal in de breedste zin van het woord.

Je hebt een groot of klein idee? Kom naar The Language Garage.

 

Voel je je geek, uitvinder of eerder kunstenaar met taal? Maakt niet uit.

Wil je met andere taalprofessionals experimenteren aan de grote werktafel of net in je eentje knutselen in een hoekje? Maakt echt niet uit.

Heb je nog helemaal geen wild idee, geen plan, geen prototype, geen businessplan, geen spannend experiment of onderzoekje, geen tools of apps waarmee je aan de slag wil, maar ben je wel bereid om te leren en te inspireren? Kom gerust langs!

The Language Garage is een speeltuin, een zandbak voor iedereen met een groot of klein idee die iets willen maken, knutselen, bouwen, experimenteren met taal.

In The Language Garage ben je vrij. Je komt en je gaat wanneer je wilt, er wordt van jou geen resultaat of ROI verwacht, er zijn geen doelstellingen, geen evaluatieformulieren, er is geen publicatiedrang, geen keurslijf. No rules. Heb je speciale materialen of een specifiek toestel nodig om te knutselen? Geef ons een seintje en we bekijken wat er mogelijk is.

En ja, er is bier en pizza voor de liefhebbers.

 

Praktisch

The Language Garage begint om 18u30 en heeft plaats in de Molenaarsstraat 111-46 in Gent.

Kijk in de activiteitenkalender voor de volgende Language Garage.

The Language Garage is kosteloos voor leden van De Taalsector. Anderen betalen 45 euro (excl. btw).

 

Corona

De Taalsector vindt het ook in coronatijden belangrijk dat we elkaar professioneel en kwaliteitsvol ontmoeten. Dat kan wat ons betreft, en als er geen bijzondere maatregelen van overheidswege gelden natuurlijk, 100% veilig en coronaproof in onze grote, goed geventileerde ruimte (200 m2 en ruim 4 m hoog) met een beperkt aantal aanwezigen. We hebben ook buiten veel plaats voor allerlei activiteit. We verwachten dat iedereen zich aan alle geldende hygiënemaatregelen houdt (afstand bewaren, mondmasker dragen, de handen ontsmetten en geregeld wassen enz.). Onze ervaring is intussen dat dat allemaal meer dan behoorlijk lukt.

 

Aanmelden

Leden kunnen zich via dit formulier (Microsoft Forms) aanmelden. Niet-leden via dit formulier (Microsoft Forms).

Aanmelden doe je gewoon met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een belletje naar +32 9 269 04 66. Je krijgt dan meteen alle praktische info toegestuurd.

 

 

Aanvullende gegevens