The Language Garage

Atelier De Taalsector

 

The Language Garage #7 was op donderdag 13 februari 2020. De volgende Garage is op donderdag 3 september 2020, met het normale "programma" + een korte voorstelling van MyMachine.


Jij wil iets met taal maken, bouwen, knutselen, experimenteren? Jij hebt een groot of klein idee?
Kom naar The Language Garage in het centrum van Gent.

The Language Garage is een informeel avondje creatief denken, maken, delen, hacken en doe-het-zelven met taal in de breedste zin van het woord.

Voel jij je geek, uitvinder of eerder kunstenaar met taal? Maakt niet uit.

 

Wil jij met andere taalprofessionals experimenteren aan de grote werktafel of net in je eentje knutselen in een hoekje? Maakt echt niet uit.

Heb je nog helemaal geen wild idee, geen plan, geen prototype, geen businessplan, geen spannend experiment of onderzoekje, geen tools of apps waarmee je aan de slag wil, maar ben je wel bereid om te leren en te inspireren? Kom gerust langs!

The Language Garage is bedoeld als een speeltuin voor iedereen met een groot of klein idee die iets willen maken, knutselen, bouwen, experimenteren met taal.

In The Language Garage ben je vrij. Je komt en je gaat wanneer je wilt, er wordt van jou geen resultaat of ROI verwacht, er zijn geen doelstellingen, geen evaluatieformulieren, er is geen publicatiedrang, geen keurslijf. No rules. Heb je speciale materialen of een specifiek toestel nodig om te knutselen? Geef ons een seintje.

The Language Garage is kosteloos voor leden van De Taalsector. Anderen betalen 45 euro (excl. btw).

Kijk in de activiteitenkalender voor de volgende Language Garage.

 

Aanmelden
The Language Garage begint om 18u30 en heeft plaats in de Molenaarsstraat 111-46 in Gent.

Aanmelden doe je gewoon met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een belletje naar +32 (0)9 269 04 66. Je krijgt dan meteen alle praktische info toegestuurd.

Corona

De Taalsector vindt het ook in coronatijden belangrijk dat we elkaar professioneel en kwaliteitsvol ontmoeten. Dat kan wat ons betreft 100% veilig en coronaproof in onze grote, goed geventileerde ruimte (200 m2 en ruim 4 m hoog) met een beperkt aantal aanwezigen. We hebben ook buiten veel plaats voor allerlei activiteiten. We verwachten dat iedereen zich aan alle geldende hygiënemaatregelen houdt (afstand bewaren, mondmasker dragen, de handen ontsmetten en geregeld wassen enz.).

 

Aanvullende gegevens