De Taalsector Open Adviesmiddagen

 
De Taalsector AdviesmiddagenUpdate 3 i.v.m. corona: op de Open Adviesmiddagen vanaf september 2020 bent u zowel in Gent als online welkom. Meld u wel even aan, zodat we voor u een tijdslot kunnen reserveren.

 

 


Elke eerste donderdag van de maand, van 12 tot 14 uur bij De Taalsector in Gent.

Kijk in de activiteitenkalender (De Taalsector Academy) voor de volgende De Taalsector Open Adviesmiddag.

 

Informatie nodig?

De taalsector bruist en is volop in beweging. Moet u mee met de ontwikkelingen in de taalsector? Natuurlijk moet u mee. Misschien bent u actief op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden? Naar samenwerking? Of gewoon naar goede ideeën en inspiratie?

Veel inspiratie en informatie vindt u zeker al op de website van De Taalsector. Meer dan 4000 artikelen en documenten, dat telt. Als lid hebt u onbeperkt toegang tot de website.


Zakelijk advies nodig?

Maar misschien hebt u méér nodig dan louter informatie? Meer strategisch inzicht, achtergrondkennis, meer grip op de trends en wat ze voor uw taalonderneming betekenen? Of misschien wilt u gewoon eens door een andere bril naar uw onderneming of project kijken? Over het muurtje van uw segment van de taalsector kijken? Een inspirerende gedachtewisseling, een kritisch klankbord?

De Taalsector heeft het in huis voor u.


Kosteloos eerstelijnsadvies

Met een individueel of bedrijfslidmaatschap hebt u steeds toegang tot zakelijk advies. Op maat en op afspraak. Gewoon even bellen of mailen om af te spreken volstaat. U bent om het even wanneer welkom, live hier in Gent of online of telefonisch. U hoeft dus niet naar de eerste donderdag van de maand te mikken.

Voor de rest kunnen zowel leden als niet-leden elke eerste donderdag van de maand van 12 tot 14 uur bij De Taalsector in Gent binnenlopen. Voor een kennismaking met De Taalsector natuurlijk én voor kosteloos eerstelijnsadvies. Dat kan gaan over alles wat van dicht of van ver te maken heeft met de zakelijke kant van uw taalonderneming of project.

Sectorspecialist Dries Debackere is bij De Taalsector uw sparring partner. Hij publiceerde de voorbije jaren 4000 artikelen over het reilen en zeilen in de brede taalsector. Dat is veel informatie. Maar er zit nog veel meer kennis en ervaring in zijn hoofd en in zijn netwerk. U kunt het er gratis uit komen halen. De eerste donderdag van de maand.

De koffie staat voor u klaar in de Molenaarsstraat 111 - 46, in het centrum van Gent. Uw komst melden met een e-mail of een telefoontje is gewaardeerd. Dan kunnen we voor u gemakkelijker een tijdslot reserveren.

Kijk in de activiteitenkalender (De Taalsector Academy) voor de volgende De Taalsector Open Adviesmiddag.

 

 

 De Taalsector AdviesmiddagenUpdate 1 i.v.m. corona: op de Open Adviesmiddagen in april, mei en juni 2020 bent u online welkom. Meld u wel even aan, zodat we voor u een tijdslot kunnen reserveren. Praktisch werken we met Cisco Webex, Teams, Zoom of Whereby (of nog een andere technologie, zeg het maar).


De Taalsector AdviesmiddagenUpdate 2 i.v.m. corona: in april en mei 2020 houden we elke donderdag - dus niet alleen de eerste donderdag van de maand - Open Adviesmiddag. Online uiteraard.

 

Aanvullende gegevens