De Taalsector Open Adviesmiddag online: 7 mei 2021

Ben je in een fase dat je een extra paar ogen of een klankbord kunt gebruiken om je taalonderneming te evalueren? Heb je zakelijk advies nodig over bijvoorbeeld het beheer van je zaak, de aantrekkelijkheid van je persoonlijke profiel op de taalmarkt of het werven van nieuwe klanten? Maak dan een afspraak voor de Open Adviesmiddag - persoonlijk, kosteloos eerstelijnsadvies per telefoon of via je favoriete video app.


 

Elke eerste donderdag van de maand maken we onze agenda vrij voor jou. Meld je tijdig aan, zodat we voor jou een individueel tijdslot kunnen reserveren.

 

 

Praktisch

Sectorspecialist Dries Debackere is bij De Taalsector je sparring partner in de eerste lijn.

Hij staat al jaren in het midden van de taalsector als trainer, coach, consultant en facilitator. Veel van zijn kennis en ervaring deelt hij via De Taalsector Online, Academy, Community enz. Maar er zit nog veel meer kennis en ervaring in zijn hoofd en in zijn netwerk. Je kunt het er gratis uit komen halen. Elke eerste donderdag van de maand.

Kijk in De Taalsector Academy (activiteitenkalender) voor de volgende De Taalsector Open Adviesmiddagen:


- donderdag 7 mei 2021
- donderdag 3 juni 2021
- donderdag 1 juli 2021

 

Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier. Daarna nemen we contact met je op om een passend individueel tijdslot af te spreken. Alles gaat in overleg en discretie is uiteraard verzekerd. 

Praktisch werken we in jouw favoriete meeting app of gewoon per telefoon.

 

Contact

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel +32 9 269 04 66. 

 

Aanvullende gegevens