De Taalsector Adviesmiddagen

 

- exclusief voor abonnees -

 

Taalondernemer?
De taalsector bruist en is volop in beweging. Moet u mee met de ontwikkelingen in de taalsector? Natuurlijk moet u mee. Misschien bent u actief op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden? Naar samenwerking? Of gewoon naar goede ideeën en inspiratie?

Veel inspiratie en informatie vindt u zeker al op de website van De Taalsector. Bijna 4000 artikels, dat telt.


Zakelijk advies
Maar misschien hebt u méér nodig? Meer inzicht, achtergrond, grip op de trends? Misschien wilt u gewoon eens door een andere bril naar uw onderneming of project kijken? Over het muurtje van uw marktsegment kijken? Een inspirerende gedachtewisseling, een kritisch klankbord?

De Taalsector heeft het in huis voor u. Kom maar langs.


Kosteloos eerstelijnsadvies

Kom maar langs. En dat mag u letterlijk nemen.
Als betalend abonnee mag u elke eerste donderdag van de maand van 12 tot 14 uur bij De Taalsector in Gent zonder afspraak binnenlopen. Voor kosteloos eerstelijnsadvies. Dat kan gaan over alles wat van dicht of van ver te maken heeft met de taalsector en met de zakelijke kant van uw taalonderneming of project.

Sectorspecialist Dries Debackere is bij De Taalsector uw sparring partner. Hij publiceerde de voorbije jaren bijna 4000 artikels over het reilen en zeilen in de taalsector. Dat is veel informatie. Maar er zit nog veel meer kennis en ervaring in zijn hoofd, in zijn computer en in zijn netwerk. U kunt het er gratis uit komen halen. Elke eerste donderdag van de maand.

Uw komst melden is fijn, maar u mag ook gewoon zonder afspraak binnenlopen. De koffie staat voor u klaar in de Molenaarsstraat 111 - 46, in het centrum van Gent.

Kijk in de activiteitenkalender voor de volgende De Taalsector Adviesmiddag.

 

PS Deze gratis service is exclusief voor betalende abonnees van De Taalsector. Betalende leden van De Taalsector krijgen dezelfde service, maar op afspraak.

 

 

 

Aanvullende gegevens