De Taalsector Open Adviesmiddag online: 4 februari 2021

De Taalsector Open AdviesmiddagElke eerste donderdag van de maand kunt u 's middags van 12 tot 14 uur gewoon binnenlopen bij De Taalsector in Gent ... tegenwoordig natuurlijk online via de video meeting app van uw keuze.

U bent van harte welkom voor een koffie, voor een kennismaking met De Taalsector - de mensen en de werkplaats - én vooral ook voor kosteloos eerstelijnsadvies. Dat kan gaan over alles wat van dicht of van ver te maken heeft met de zakelijke kant van uw taalonderneming of project.
 

Kosteloos eerstelijnsadvies

Sectorspecialist Dries Debackere is bij De Taalsector uw sparring partner in de eerste lijn.

Hij staat al jaren in het midden van de taalsector als  Dat is veel informatie. Maar er zit nog veel meer kennis en ervaring in zijn hoofd en in zijn netwerk. U kunt het er gratis uit komen halen. Elke eerste donderdag van de maand.

 

Aanmelden?

De koffie staat voor u klaar in de Molenaarsstraat 111 - 46, in het centrum van Gent of online via uw favoriete video meeting app. Uw komst melden met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje (tel. +32 9 269 04 66) is gewaardeerd. Dan kunnen we voor u gemakkelijker een tijdslot reserveren.

Kijk in de activiteitenkalender (De Taalsector Academy) voor de volgende De Taalsector Open Adviesmiddagen:

- donderdag 7 januari 2021

- donderdag 4 februari 2021

- donderdag 4 maart 2021

- donderdag 1 april 2021

 

 

De Taalsector AdviesmiddagenUpdate 1 i.v.m. corona: op de Open Adviesmiddagen in april, mei en juni 2020 bent u online welkom. Meld u wel even aan, zodat we voor u een tijdslot kunnen reserveren. Praktisch werken we met MS Teams, Zoom, Cisco Webex of Whereby of nog een andere technologie, zeg het maar.


De Taalsector AdviesmiddagenUpdate 2 i.v.m. corona: in april en mei 2020 houden we elke donderdag - dus niet alleen de eerste donderdag van de maand - Open Adviesmiddag. Online uiteraard.

De Taalsector AdviesmiddagenUpdate 3 i.v.m. corona: u bent vanaf oktober 2020 en tot nader bericht bij voorkeur online welkom op de Open Adviesmiddag. Meld u tijdig aan, zodat we voor u een tijdslot kunnen reserveren.

 

 

Aanvullende gegevens