De Taalsector Presenteert: de vertaalcoördinator - 19 maart 2021 (online)

De Taalsector Presenteert: de technical writerWat doet een vertaalcoördinator?
Hoe word ik vertaalcoördinator?
En wat komt daar allemaal bij kijken?

Voor de antwoorden op deze vragen hebben we op vrijdag 19 maart 2021 een panel van ervaren professionals te gast tijdens De Taalsector Presenteert: de vertaalcoördinator.

De Taalsector Presenteert is geen eenrichtingswebinar. Verwacht een stevige portie interactie en een uitgebreide Q&A. Elke derde vrijdag van de maand, online via Teams, van 12u00 tot 13u15.

In 2021 lanceert De Taalsector een nieuwe serie: De Taalsector Presenteert. Iedere maand presenteren we tijdens een online lunchsessie een taalberoep. Aftrappen doen we op vrijdag 15 januari met de technical writer en op vrijdag 19 februari met de revisor.

Naar vast stramien hangen we de sessie op aan drie eenvoudige centrale vragen:
Wat doet een vertaalcoördinator?
Hoe word ik vertaalcoördinator?
En wat komt daar allemaal bij kijken?

"De Taalsector Presenteert: de vertaalcoördinator" richt zich tot iedereen die meer wil weten over het werk van de vertaalcoördinator in brede zin. De sessie is zeker boeiend voor jonge en aankomende taalprofessionals (studenten) en kandidaat-zijinstromers die een antwoord zoeken op de centrale vragen van de sessie.


Aanmelden

Deelnemen aan De Taalsector Presenteert is gratis. Aanmelden doet u via dit formulier (Microsoft Forms).

Vragen? Feedback? Laat gerust van u horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 9 269 04 66.


Save the dates voor De Taalsector Presenteert 2021: 15 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei en 18 juni.

 

Aanvullende gegevens